آداب غذا خوردن در رستوران
- به گزارش وبلاگ عینک مرکوری،
- دعوت به مهمانی از سوی فرد میزبان یا باید به وسیله ملاقات حضوری باشد یا به صورت تلفنی صورت می گیرد. همچنین دعوت از میهمانان باید از چند روز قبل صورت گیرد. دعوت به وسیله پیامک بی ادبی محسوب می گردد.
- اتیکت می گوید میزبان در رستوران موظف است گران ترین غذا را انتخاب کند تا میهمان در انتخاب غذا راحت باشد و البته وظیفه میهمان این است که مجموع سفارش هایش کمتر از هزینه میزبان گردد. اگر میزبان غذای ارزان انتخاب کند میهمان معذب شده و انتخاب محدودی خواهد داشت.
دوستی می گفت با یکی از همکاران در رستوران بودیم و من میزبان بودم چون چلوکباب خیلی دوست داشتم سریع برای خودم آن را سفارش دادم و به دوستم گفتم شما هرچی دوست داری انتخاب کن. ایشان خنده ای کرد و گفت تو غذای 15 هزار تومانی انتخاب کردی و من زیر این قیمت فقط دوغ و نوشابه می توانم انتخاب کنم نه غذای سی هزار تومنی.
پس در رستوران:
اگر میهمان هستید، گران ترین غذا را سفارش ندهید.
اگر میزبان هستید، ارزان ترین غذا را سفارش ندهید.
- بهتر است میهمانتان را به رستوران خاص نبرید (مثلاً رستوران لبنانی یا چینی) شاید او اسم غذاهای آنجا را نداند و خجالت زده گردد. اگر هم بردید بهتر است دو سه مورد از غذاهای اصلی را برایش شرح دهید و یا غذای خاصی را پیشنهاد دهید آنگاه او در موضع قدرت قرار می گیرد و پیش خودش می گوید من حق انتخاب داشتم و به پیشنهاد او اعتماد کردم و بدین ترتیب احساس خوبی پیدا می نماید.
- قبل از چشیدن غذا و صرف لقمه اول هرگز نباید به غذا نمک یا فلفل اضافه نمود این عمل بی احترامی به میزبان و آشپز هست و این پیام را به میزبان می دهد که من به شما اعتماد ندارم که میزان ادویه غذای شما متناسب با ذائقه من هست یا نیست.
- تلفن همراه خود را سر میز غذا خاموش کنید. اگر تلفن شما روشن باشد و پس از زنگ خوردن به آن پاسخ دهید، یعنی که تلفن کننده از آن ها که سرمیز نشسته اند، برای شما مهم تر است. این کار دور از ادب است.
- سر میز غذا از بیماری و شکست ها و ناراحتی هایتان صحبت نکنید. از تورم و گرانی و موضوعات بحث برانگیز هم صحبت نکنید بگذارید غذا با آرامش از گلوی میهمان پایین رود. بهتر است مشغول محاوره های دل نشین و مثبت شوید.
- اصرار زیاد شما برای خوراندن خوراکی های خوشمزه تان به مهمان جزو ادب شناخته نمی گردد، یک بار تعارف از هر نوع خوراکی کافی ست مگر اینکه دوباره تقاضا گردد.
- نامه ها و مدارک را سر میز غذا به-خصوص هنگام مهمانی رسمی مطالعه نکنید. همچنین ترک کردن میز غذا هرگز جایز نیست و بی ادبی محسوب می گردد مگر برای رفتن به دستشویی اضطراری.
- سر سفره غذا بهتر است از دیگران بخواهید که نمکدان، آب و … را به شما بدهند تا مجبور نباشید دست و بازویتان را جلوی صورت و بینی اطرافیانتان دراز کنید.
- میزبان شما در رستوران هنگامی که در حال پرداخت صورت حساب است لطفاً چشم به او ندوخته و اسکناس ها را همراه با او شمارش نکنید.
تاریخ انتشار: 28 آبان 1398
آخرین بروزرسانی: 28 آبان 1398
گردآورنده: mercury-glasses.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 21189
به "آداب غذا خوردن در رستوران" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "آداب غذا خوردن در رستوران"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید