انعقاد قرارداد بزرگترین ترمینال حمل مواد معدنی در خلیج فارس

به گزارش وبلاگ عینک مرکوری، حسن زاده گفت: قرارداد ایجاد بزرگترین ترمینال مکانیزه مواد معدنی کشور طی چند روزه آینده در بندر شهیدرجایی با بخش خصوصی منعقد می گردد.

انعقاد قرارداد بزرگترین ترمینال حمل مواد معدنی در خلیج فارس

به گزارش ، محمدعلی حسن زاده معاون امور بندری و مالی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه قرارداد ایجاد بزرگترین ترمینال مکانیزه مواد معدنی کشور طی چند روزه آینده در بندر شهیدرجایی با بخش خصوصی منعقد می گردد، اظهار کرد: ظرفیت نهایی این ترمینال 50 میلیون تن است و در سه فاز اجرا می گردد که مجموع این سه فاز معادل 180 هکتار خواهد بود و اراضی هر فاز 60 هکتار و مقدمات انعقاد قرارداد در بندر در حال اجرا است.

او اضافه نمود: این ترمینال به عنوان بزرگترین ترمینال مواد معدنی در خلیج فارس و عمان خواهد بود و با توجه به ظرفیت بی نظیر معدنی کشور، تحول در صنعت معدن ایران رخ خواهد داد.

معاون امور بندری و مالی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه بسیاری از معادن کشور به صورت مستقیم و به وسیله ریل به این ترمینال متصل خواهند شد، اعلام کرد: هم در حوزه صادرات و هم در حوزه واردات می توان از ظرفیت های این ترمینال استفاده کرد و امیدوار هستیم فعالان صنعت و معدن کشور بتوانند از مزیت منطقه ویژه مالی شهیدرجایی استفاده نمایند.

راه اندازی آزمایشی ترمینال مکانیزه مواد معدنی در بندرخرمشهر

حسن زاده اضافه نمود: علاوه بر این فعالان مالی می توانند با استقرار صنایع به منظور فراوری محصول با ارزش اضافه نموده بالاتر و فراوری محصول نهایی استفاده نمایند یا از مزیت این منطقه برای ایجاد کارخانه و تبدیل مواد اولیه معدنی به فراورده های بینابینی استفاده نموده و محصول نهایی را صادر نمایند.

تشریح 3 کارکرد ترمینال مواد مکانیزه معدنی در بندر شهیدرجایی

اوبا بیان اینکه ترمینال مواد مکانیزه معدنی در بندر شهیدرجایی دارای سه کارکرد خواهد بود، گفت: کارکرد اول این ترمینال صادرات مواد معدنی کشور است تا بتوانیم از امکانات بندر استفاده کنیم و با استاندارد های خیلی بالاتر کشتی ها را بارگیری نموده و قیمت تمام شده کالا های و مواد معدنی صادراتی کشور را کاهش و قدرت رقابتی صادر نمایندگان در بازار هدف را ارتقا دهیم.

معاون امور بندری و مالی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه مورد دیگر در بندر شهیدرجایی، شهر لجستیک است که بر اساس آن اراضی 2400 هکتاری به بندر شهیدرجایی ملحق و قرار است صنایع در آن مستقر شوند، اظهار کرد: بخش از مواد معدنی می تواند در صنایعی که در این اراضی جانمایی می گردد مدنظر قرار گرفته و مواد معدنی مربوطه از ارزش اضافه نموده بالاتری برخوردار و در نهایت هم به وسیله همین ترمینال صادرات انجام می گردد.

حسن زاده در خصوص سومین کارکرد این ترمینال باید گفت: که می توان مواد با ارزش اضافه نموده بالاتر را ازدیگر کشور ها وارد نموده و در کارخانجات به محصول نهایی تبدیل و از این محصول یا در داخل کشور استفاده یا مجددا از بندرشهیدرجایی به خارج از کشور صادر کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "انعقاد قرارداد بزرگترین ترمینال حمل مواد معدنی در خلیج فارس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انعقاد قرارداد بزرگترین ترمینال حمل مواد معدنی در خلیج فارس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید