تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان
به گزارش وبلاگ عینک مرکوری، مصرف میوه و سبزیجات تا 20 درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی وبلاگ عینک مرکوری،به نقل از اسپوتنیک، ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.
او اظهار کرد: مصرف میوه و سبزیجات تا 20 درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز گردد، می توان این مقدار را دوبرابر کرد.
وجود اسید فولیک باعث آن می گردد که با مصرف سبزیجات سبز برگ و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد؛ بعلاوه نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.
با پیروی از این اقدامات می توان این بیماری را درمان و از پیشرفت سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری های مزمن را کاهش داد.
بیشتر بخوانید
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
تاریخ انتشار: 28 آبان 1400
آخرین بروزرسانی: 28 آبان 1400
گردآورنده: mercury-glasses.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 99721
به "تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید