تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان

به گزارش وبلاگ عینک مرکوری، مصرف میوه و سبزیجات تا 20 درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی وبلاگ عینک مرکوری،به نقل از اسپوتنیک، ایوان کاراسف، جراح روس درباره تأثیر میوه و سبزیجات بر فرایند رشد سرطان تعریف کرد.

او اظهار کرد: مصرف میوه و سبزیجات تا 20 درصد خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد و اگر از محصولات گوشتی پرهیز گردد، می توان این مقدار را دوبرابر کرد.

وجود اسید فولیک باعث آن می گردد که با مصرف سبزیجات سبز برگ و پرتقال و حبوبات خطر ابتلا به سرطان کاهش یابد؛ بعلاوه نیازی هم به مصرف زیاد ویتامین نیست.

با پیروی از این اقدامات می توان این بیماری را درمان و از پیشرفت سرطان جلوگیری کرد و خطر بروز دیگر بیماری های مزمن را کاهش داد.

بیشتر بخوانید

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تاثیر میوه و سبزیجات بر پیشرفت سرطان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید