طرز تهیه جوجه کباب لاری خوشمزه بر روی ذغال و در ماهی تابه

به گزارش وبلاگ عینک مرکوری، جوجه کباب لاری یکی از خوشمزه ترین انواع جوجه کباب است که طعم بسیار خوشمزه ای دارد. در این مطلب شما را با طرز تهیه جوجه کباب لاری بر روی ذغال و در ماهی تابه آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه جوجه کباب لاری خوشمزه بر روی ذغال و در ماهی تابه

وبلاگ عینک مرکوری | سرویس آشپزی - یکی از انواع خوشمزه جوجه کباب، جوجه کباب لاری است. در واقع طعم بسیار خوشمزه ای که این نوع جوجه کباب دارد آن را به یکی از پرطرفدارترین غذاهای اصلی تبدیل نموده است. در ادامه شما را با طرز تهیه جوجه کباب لاری آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه جوجه کباب لاری

مواد لازم (برای 4 نفر)
مرغ متوسط1 عدد
پیاز2 عدد
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
لیمو ترش3 عدد
ماست 1 لیوان
پودر پاپریکا و تخم گشنیزاز هر کدام 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمزبه مقدار لازم
زعفران دم نموده1 قاشق غذاخوری
کره1 عدد (اختیاری)

دستور تهیه

1. مرغ را بخوبی شسته پوست آن را بگیرید و آن را به اندازه تکه های جوجه کبابی خرد کنید.

2. پیازها را به صورت حلقه ای یا خلالی خرد کنید. توجه کنید که پیازها را نباید بسیار ریز یا با رنده خرد کنید؛ چرا که ضروری است در ادامه پیاز ها را از ترکیب خود خارج کنید.

3. پیازها را در یک ظرف عظیم با آب لیمو ترش ها (در صورتی که لمیو ترش تازه در اختیار نداشتید از آب لیمو معمولی بهره ببرید)، تخم گشنیزهای خرد شده، ماست، روغن زیتون، زعفران دم نموده، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و مقداری نمک ترکیب کنید. آن ها را بخوبی با یکدیگر ترکیب کنید و سپس تکه های مرغ را به این عصاره ایجاد شده اضافه کنید.

4. در دست خود دست کش یکبار مصرف کنید و ترکیب حاصل را هم بزنید تا تکه های مرغ بخوبی با طعم دهنده ای که ایجاد کردید ترکیب گردد.

5. بر روی ظرف خود یک سلف بکشید و آنرا به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دهنده به مرغ ها نفود نموده و تکه های مرغ طعم دار گردد.

6. پس از طی شدن این زمان، ظرف را از یخچال خارج نموده، تکه های پیاز را از تکه های مرغ جدا کنید و جوجه ها را سیخ کنید؛ چرا که اگر پیاز به جوجه های شما باقی بماند در حین پخت پیازها سوخته و طعم جوجه کباب لاری شما را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین در نظر داشته باشید که چون زمان پخت مرغ با استخوان کمتر از قسمت های با استخوان است، پس حتما فیله های بدون استخوان را جدا سیخ بگیرید.

7. حال منقل ذغال را آماده نموده و سیخ ها را بر روی آن بچنید. در طول پخته شدن جوجه کباب لاری بر روی ذغال ها، مرتبط آن ها را زیر و رو کنید تا جوجه کباب های شما بطور یکدست پخته گردد. پس از 10 دقیقه از آغاز پخت مقداری کره و زعفران دم نموده بعنوان طعم دهنده به یاری یک فرچه مویی روی بر روی سیخ های جوجه بمالید. البته این قسمت از پخت اختیاری است و در صورتی که فرچه مناسب ندارید می توانید از آن صرف نظر کنید.

در صورتی که به منقل و ذغال دسترسی ندارید، می توانید به تهیه جوجه کباب لاری در ماهی تابه اقدام کنید. برای این کار جوجه های خود را با سیخ چوبی آماده کنید و کف ماهی تابه را برای آنکه جوجه ها به آن نچسبد کمی چرب کنید و آن ها را بپزید.

جوجه کباب شما آماده است؛ پس از تزیین جوجه کباب می توانید آن را به همراه نان یا برنج میل کنید.

در این مطلب سعی کردیم شما را با نکات ظریف و طلایی برای تهیه جوجه کباب لاری آشنا کنیم؛ لطفا اگر نکته دیگری در این خصوص می دانید آن را به وسیله ارسال نظر با ما و سایر مخاطبین وبلاگ عینک مرکوری به اشتراک بگذارید.

منبع: setare.com

به "طرز تهیه جوجه کباب لاری خوشمزه بر روی ذغال و در ماهی تابه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه جوجه کباب لاری خوشمزه بر روی ذغال و در ماهی تابه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید