طرز تهیه سالاد قارچ ، میان وعده ای گیاهی، جذاب و متفاوت برای روزهای قرنطینه

به گزارش وبلاگ عینک مرکوری، این روزها که در قرنطینه به سر می بریم وقت بیشتری برای آشپزی و تنوع دادن به خوراکمان داریم. امروز نوبت به سالاد قارچ رسیده است. سالادی دلچسب که برای گیاهخواران هم مفید است.

طرز تهیه سالاد قارچ ، میان وعده ای گیاهی، جذاب و متفاوت برای روزهای قرنطینه

سالاد قارچ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که سریع آماده می گردد و برای گیاهخواران و افراد وگن مناسب است. اگر می خواهید غذای متفاوتی با قارچ درست کنید سالاد قارچ را امتحان کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه مربای گوجه فرنگی در 30 دقیقه

طرز تهیه سالاد سیب | یک دسر مقوی دانمارکی

طرز تهیه سالاد یونانی | این خوراک ساده غذای افلاطون بوده است

  • مواد لازم

قارچ خرد شده، 200 گرم

مخلوطی از کاهو یا اسفناج ساطوری شده، نیم پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده، 3-4 عدد

پیاز کوچک، حلقه حلقه شده، یک عدد

سرکه، 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه صبحانه سوئیسی

طرز تهیه نان باگت در خانه

طرز تهیه دونات خانگی

طرز تهیه نان لواش در خانه

طرز تهیه نان تافتون در خانه

فیلم | طرز تهیه نان بربری در خانه

► مرحله اول

دم قارچ ها را بگیرید و پس از شستن آنها را خرد کنید، قارچ ها را کمی تفت بدهید تا آب آن تمام گردد. سپس بگذارید سرد گردد. کاهو و اسفناج ها را ساطوری یا خیلی ریز خرد کنید. گوجه فرنگی ها را نیز بشویید و سپس نگینی خرد کنید. پیاز را حلقه حقله کنید.

► مرحله دوم

همه اجزای سالاد را در بادیه بریزید و سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید. نمک و فلفل بپاشید، زیر و رو کنید و در ظرف سالاد بریزید و میل کنید.

منبع: مستطاب آشپزی

بیشتر بخوانید:

کافی شاپ در خانه | راهنمای کامل درست کردن موکا

راهنمای کامل درست کردن قهوه فرانسه

راهنمای کامل درست کردن شیر نسکافه

راهنمای کامل درست کردن ماکیاتو

منبع: همشهری آنلاین

به "طرز تهیه سالاد قارچ ، میان وعده ای گیاهی، جذاب و متفاوت برای روزهای قرنطینه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد قارچ ، میان وعده ای گیاهی، جذاب و متفاوت برای روزهای قرنطینه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید