طرز تهیه سالاد قارچ ، میان وعده ای گیاهی، جذاب و متفاوت برای روزهای قرنطینه
به گزارش وبلاگ عینک مرکوری، این روزها که در قرنطینه به سر می بریم وقت بیشتری برای آشپزی و تنوع دادن به خوراکمان داریم. امروز نوبت به سالاد قارچ رسیده است. سالادی دلچسب که برای گیاهخواران هم مفید است.

سالاد قارچ یکی از انواع سالادهای خوشمزه و لذیذ است که سریع آماده می گردد و برای گیاهخواران و افراد وگن مناسب است. اگر می خواهید غذای متفاوتی با قارچ درست کنید سالاد قارچ را امتحان کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه مربای گوجه فرنگی در 30 دقیقه
طرز تهیه سالاد سیب | یک دسر مقوی دانمارکی
طرز تهیه سالاد یونانی | این خوراک ساده غذای افلاطون بوده است
- مواد لازم
قارچ خرد شده، 200 گرم
مخلوطی از کاهو یا اسفناج ساطوری شده، نیم پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده، 3-4 عدد
پیاز کوچک، حلقه حلقه شده، یک عدد
سرکه، 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه صبحانه سوئیسی
طرز تهیه نان باگت در خانه
طرز تهیه دونات خانگی
طرز تهیه نان لواش در خانه
طرز تهیه نان تافتون در خانه
فیلم | طرز تهیه نان بربری در خانه
► مرحله اول
دم قارچ ها را بگیرید و پس از شستن آنها را خرد کنید، قارچ ها را کمی تفت بدهید تا آب آن تمام گردد. سپس بگذارید سرد گردد. کاهو و اسفناج ها را ساطوری یا خیلی ریز خرد کنید. گوجه فرنگی ها را نیز بشویید و سپس نگینی خرد کنید. پیاز را حلقه حقله کنید.
► مرحله دوم
همه اجزای سالاد را در بادیه بریزید و سرکه و روغن زیتون را روی آن بدهید. نمک و فلفل بپاشید، زیر و رو کنید و در ظرف سالاد بریزید و میل کنید.
منبع: مستطاب آشپزی
بیشتر بخوانید:
کافی شاپ در خانه | راهنمای کامل درست کردن موکا
راهنمای کامل درست کردن قهوه فرانسه
راهنمای کامل درست کردن شیر نسکافه
راهنمای کامل درست کردن ماکیاتو
منبع: همشهری آنلاین